A Galga-Coop Zrt.

2001-ben jött létre, a korábbi Galga Áfész utódjaként. Részvénytársaságként is változatlan maradt korábbi üzletfilozófiája: a működési területen élő lakosság igényes kiszolgálása, elégedett vevőként, törzsvásárlóként való helybentartása. 14 településen vagyunk jelen Pest megye keleti részén: Dány, Zsámbok, Valkó, Vácszentlászló, Tura, Galgahévíz, Hévízgyörk, Bag, Aszód, Iklad, Galgamácsa, Kartal, Fót és Dunakeszi. Ezeken kívül 4 Nemzeti Dohányboltot is üzemeltetünk.

A COOP-franchise tagjaiként több mint 200 embert foglalkoztatunk üzleteinkben és biztosítunk számukra megélhetést a térségben. A részvénytársaság minden boltja a COOP Szupermarket kategóriába tartozik, 2015. évi bolti forgalma meghaladta a 4,6 milliárd forintot. Ezzel a COOP franchise tagok közül Pest megyében az első, országosan a 11. helyet tudhatja magáénak. Fő tevékenységi körünk az élelmiszer kiskereskedelem, melyen belül elkötelezettek vagyunk a magyar termékek forgalmazása iránt. Szem előtt tartjuk a minőség-ár összhangját és a fokozódó árversenyben is igyekszünk a minőségnek érvényt szerezni.

Boltjaink korszerű, folyamatosan megújuló technikai háttérrel rendelkeznek, melyet a jelentős saját erős fejlesztések mellett Uniós pályázatokon nyert projektekkel valósítottunk meg. 2011-ben elindítottunk egy boltmegújítási programot, mely fő jellemezője a külső arculati elemek megváltoztatása mellett egy teljes belső átalakulás, megújulás. Jelenleg már 8 szupermarket tartozik ebbe a kategóriába, ahol a bolt belső kialakítása az adott településre jellemző elemekkel, igényes burkolatokkal, gépek, berendezések cseréjével valósult meg.

Eddigi tapasztalataink szerint vevőink igénylik és értékelik az új boltjainkat, jól érzik magukat bennük és vásárlásaik gyakoriságának növelésével hálálják meg.
Galga Coop Aszód
Image
Image
Image

Technológiai megújulás Fóton

Pályázat: VEKOP-1.2.6-20 – A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása szechenyi2020 Projekt címe: Technológiai megújulás a Galga-Coop Zrt-nél Kedvezményezett: Galga-Coop Kereskedő és Vagyonkezelő Zrt. Azonosító: VEKOP-1.2.6-20-2020-01149 Szerződött támogatási összeg: 51.002.612 Ft Támogatás mértéke: 70%
Projekt bemutatása: Projektünkben fóti élelmiszer-üzletünk korszerűsítését, a technológiai kihívásokhoz való alkalmazkodását valósítjuk meg. Ennek keretében bolti berendezéseket szerzünk be, továbbá felújítási munkálatokat végzünk.
A projektben tevékenységei:
  • Hűtők, csemegepultok, fagyasztók beszerzése
  • Polcok, gondolák beszerzése
  • Pénztárgép-rendszer beszerzése
  • Ingatlan bővítése: 70 nm-es eladótér kialakítása
  • Napelemes rendszer beszerzése

A projekt eredményeként a kiválasztott élelmiszer-üzlet újul meg, és kerül a jelenlegi legmagasabb technológiai szintre, a projekt hatásai azonban csak ezt követően fognak érvényesülni: nő a vevők elégedettsége, miközben csökkennek a költségek, azaz összességében javul a Galga-Coop Zrt. piaci versenyképessége.

A projekt az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásában valósul meg.
Image
Galga COOP COOP Üzlethálózat

Elérhetőségünk

Központi Iroda Címünk: 2194 Tura, Rákóczi út 25. Telefon: +36 28 466 003

Ügyfélszolgálat

Küldje el üzenetét, kérdését, véleményét, panaszát most!

Közösségi média