Üdvözli Önt a Coop Klub törzsvásárlói program!

Váltsa ki kedvenc üzletében a Coop Klub törzsvásárlói kártyát, és élvezze a Coop Klub törzsvásárlói program által nyújtott kedvezményeket és előnyöket!

A törzsvásárlói program előnyei:

Törzsvásárlóink számára a hetente meghirdetett akciós termékekből további árkedvezményeket biztosítunk.
Vásárlásaival hűségpontokat gyűjthet, amelyeket garantált vásárlási utalvánnyal jutalmazunk. Minden összegyűjtött 5000 pont után egy 500 Ft- értékű hűségkupont adunk.
Az 5000 pontot elérő törzsvásárlóinknak havonta további extra termékkedvezményeket biztosító kuponokat is adhatunk.
Különleges akciókat hirdetünk meg, amelyben kizárólag törzsvásárlóink jogosultak egyes termékeket kedvezményes áron megvásárolni.
Hűségét Coop Klub Partnerprogramunk keretében is jutalmazzuk.

Ne hagyja ki a törzsvásárlóknak szóló nyereményjátékainkat se, keresse az aktuális játékokat, és legközelebb legyen Önnek szerencséje!

Törzsvásárlói programunk jelenleg több mint 2000 üzletben elérhető. Érdeklődjön kedvenc üzletében a csatlakozás lehetőségeiről!

Kártyaigénylés

Bármely Coop Klub emblémával ellátott Coop üzletben igényelhető törzsvásárlói kártya.
Kérjük, a pénztárnál töltse ki az igénylőlapot, és már használhatja is kártyáját.
Ha családja többi tagja is szeretne részt venni a törzsvásárlói programban, vegye igénybe a családi pontgyűjtést!

Tudnivalók a pontgyűjtésről

Az összegyűjtött pontokért a törzsvásárlót kuponokkal jutalmazzuk. A törzsvásárló minden 5000 pont összegyűjtése után 500 Ft engedményre jogosító hűségkupont kap. A vásárlás tényleges értéke minden esetben az engedményekkel csökkentett, a számlán vagy blokkon feltüntetett fogyasztói ár.

A pontgyűjtést minden hónap utolsó napján zárjuk. Azon törzsvásárló, aki eddig a napig összegyűjtötte a szükséges pontmennyiséget hűségkuponra jogosult. A hűségkuponokat vagy postai úton juttatjuk el törzsvásárlóink számára vagy amennyiben a Coop Klub KuponPont emblémával ellátott üzletek valamelyikében vásárol leggyakrabban, akkor bármely Coop Klub KuponPont-os üzletükben a pénztárnál kasszakupon formájában kinyomtatva veheti át.

A hűségkupon az előző hónap utolsó napján érvényes pontegyenlege alapján a pontgyűjtési időszakot követő hónap 25-e után kerül kiadásra.

A kuponok készpénzre nem válthatóak, azok beváltása ellenében pénzkifizetést teljesíteni nem lehet. A kupont a törzsvásárló válthatja be. A kupon a kibocsátástól számított fél évig váltható be. A beváltás határidejét a kupon tartalmazza.

A csoportos (családi) gyűjtésben résztvevők számláin megjelenő pontok a főgyűjtő számláján összegződnek, ez alapján kerülnek kiszámításra a kiutalandó kuponok. Csoportos (családi) pontgyűjtés esetén a kupont a főgyűjtő postacímére postázzuk vagy a Főgyűjtő számára nyomtatjuk ki kasszakupon formájában, de azt a csoportos (családi) gyűjtésben részt vevők közül bárki beválhatja.

A pontok csak a Coop Klub törzsvásárlói programban érvényesek, azok nem köthetők össze más cégek akcióival, kivéve ha a COOP Klub által kibocsátott, illetve meghirdetett promóció, speciális ajánlat erre kifejezetten lehetőséget biztosít.

Kizárólag a Coop Klub kártyát átadó törzsvásárló tényleges vásárlása szolgálhat a szerzett pontok alapjául. Nem szerez pontot az a törzsvásárló, aki a vásárláskor a Coop Klub Kártyát nem adja át a pénztárosnak. Ha a pontgyűjtési tranzakció a törzsvásárló érdekkörében felmerült ok miatt hiúsul meg, utólagos pontkibocsátásra nincs lehetőség. A törzsvásárló érdekkörében felmerült oknak tekinthető különösen az, ha a Coop Klub kártya megsérült, a pontgyűjtés fel van függesztve, vagy ha a Coop Klub kártya nincs a törzsvásárlónál.

Áruvisszaadáskor vagy árucsere esetén pontkorrekció nem történik, mivel a törzsvásárló csereutalványt vagy csereárut kap. A csereutalvánnyal kiegyenlített áruérték után törzsvásárlói pont nem jár.

Bármilyen, a vásárlással vagy a pontgyűjtéssel kapcsolatos reklamáció csak a vásárláskor kapott számlák vagy blokkok bemutatása mellett fogadható el.

További információk

Ha Coop Klub kártyája elveszett, megsemmisült, megsérült vagy ellopták, kérjük, fáradjon be az Önhöz legközelebb álló Coop Klub üzletbe, és kérje munkatársunk segítségét. Egy új kártyaigénylő lapot kell kitölteni, feltüntetni rajta a „kártyacsere” szót, valamint – ha lehetséges – a régi kártya számát, a meglévő régi kártyát pedig le kell adni az üzletben. A kártyaigénylő lap tartalmazza új kártyáját, amellyel azonnal folytathatja a pontgyűjtést. Miután a „kártyacsere” szóval ellátott kártyaigénylő lap beérkezik a COOP Klub központjába, régi kártyájának számát lecseréljük az új kártya számára, így a pontgyűjtés folyamatos. Figyelem: fontos, hogy annak a törzsvásárlónak az adatai kerüljenek a kártyaigénylő lapra, akinek a nevére a leadott Coop Klub kártya ki volt állítva!

Minden törzsvásárlónak csak egy Kártyája lehet, csoportos (családi) gyűjtésben legfeljebb 6 (hat) fő vehet részt, akik nem csatlakozhatnak más törzsvásárlóhoz. A csoportos (családi) gyűjtésben részt vevő törzsvásárlók közös számlára gyűjtik a pontjaikat, ezeket a főgyűjtő számláján összegezzük, és ezt vesszük alapul a kiutalandó kuponok számítása során is.

Adatvédelmi tájékoztató

A Coop Klub regisztrációnál megadott adatait a Coop Klub törzsvásárlói rendszer tulajdonosa, a CO-OP Hungary Zrt. kezeli. A törzsvásárlók törzs- és ponttranzakciós adatait az adatvédelemre vonatkozó, mindenkor érvényes törvényi előírások betartásával tárolja és dolgozza fel. A törzsvásárló az adatait önkéntesen szolgáltatja, egyben kijeleni, hogy az így átadott adatok megfelelnek a valóságnak, valamint kötelezettséget vállal arra, hogy minden, az adataiban bekövetkező változást haladéktalanul bejelent a CO-OP Hungary Zrt.-nek.
Galga COOP COOP Üzlethálózat

Elérhetőségünk

Központi Iroda Címünk: 2194 Tura, Rákóczi út 25. Telefon: +36 28 466 003

Ügyfélszolgálat

Küldje el üzenetét, kérdését, véleményét, panaszát most!

Közösségi média